Enerji Yükselten Renk Kombinasyonları Papary’de 

Özgün tasarım ürünleri ile yepyeni bir serüvenin başlangıcını oluşturan Papary Güneş Gözlükleri, her tarz ve stile hitap eden çeşitleriyle ön plana çıkıyor. Mavi, siyah, turuncu ve lacivert renklerini skalasında bulunduran Papary Güneş Gözlükleri, enerji yükselten renk kombinasyonlarıyla dikkat çekiyor. Kare, yuvarlak, çekik ve oval çeşitleriyle her yüz şekline uyum sağlayan Papary Güneş Gözlükleri, özgün ve yaratıcı tasarımlarıyla gözlük modasına damga vuruyor. 

40 yılı aşkın süredir optik sektöründe pek çok yeniliğe imza atmış olan Kahraman Keleş tarafından kurulan bir gözlük markası Papary, kendine hayran bırakan tasarımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.  

Tasarladığı her model ile göz kamaştıran Papary Güneş Gözlükleri, her tarza hitap eden geniş renk skalası ile tercih sebebi oluyor. Fark yaratan cam ve çerçeve renk kombinasyonları ile kullanım konforu sağlayan Papary, kendi stilini yansıtmanızı sağlıyor. 

İtalyan tasarım ekibi tarafından tamamen el işçiliği ile tasarlanan Papary Güneş Gözlükleri, Dünya Sağlık Örgütü tarafından onaylanan camlar kullanılarak üretilmektedir. Göz sağlığını UV ışınlarından maksimum derecede koruyan camlara sahip olan Papary, cilde zarar vermeyen, materyali dayanıklı ve organik malzemelerden oluşmaktadır. 

 

 

Haber Linki : https://www.magforher.com/enerji-yukselten-renk-kombinasyonlari-papary-sunglassesda/